Grand Hotel Esztergom Gasztro

A gasztronómiai élvezetekről executive séfünk, Patai Lajos és sous séfünk, Villányi Roland gondoskodik.

"Patai Lajos, Lali már eddig is gazdag életutat járt be. Sokéves karrierje során a csárdától a fine dining étteremig bejárta a vendéglátás minden szegmensét. 2020 november óta az esztergomi Portobello és Grand Hotel executive séfje, ahol új koncepciót igyekszik megvalósítani."

logo

Hazai ízek, nemzetközi trendek, látványkonyha, gasztronómiai élmények.

A hazai ízek és a nemzetközi trendek egyaránt jellemzik a kínálatot, az étterem látványkonyhája betekintést nyújt a kulisszák mögé, így téve még izgalmasabbá az élményt.

 Vendégeink egy izgalmas belsőépítészeti megoldásokkal teli, elegáns, mégis barátságos miliőt élvezve fogyaszthatnak el egy finom ebédet vagy egy hangulatos vacsorát.

Glutén- és laktózérzékeny vendégeinkre is gondolunk ételeink megalkotásakor, kollégáink örömmel nyújtanak tájékoztatást a különféle fogások kapcsán.

Étlap letöltése

Itallap letöltése

Ajándékozzon élményt

Tovább

Grand club hűségprogram

Tovább

Gyakori kérdések

Tovább

kiemelt ajánlataink

#család #avasz #szünidő

Tavaszi szünet utolsó napjai

Fedezd fel te is a virágzó Esztergomot a tavaszi szünetben szuper árakon!

2024.04.05. - 2024.04.07.
min. 2 éjszaka
már 35 607 Ft /fő /éj ártól
Részletek