Grand Hotel Esztergom Gasztro
A gasztronómiai élvezetekről executive séfünk, Patai Lajos és sous séfünk, Villányi Roland gondoskodik.
"Patai Lajos, Lali már eddig is gazdag életutat járt be: Tinnyéről indult, azóta dolgozott Nyergesújfalun, Perbálon és Etyeken is. Sokéves karrierje során a csárdától a fine dining étteremig bejárta a vendéglátás minden szegmensét. Tavaly november óta az esztergomi Portobello és Grand Hotel executive séfje, ahol új koncepciót igyekszik megvalósítani."
Hazai ízek, nemzetközi trendek, látványkonyha, gasztronómiai élmények.
A hazai ízek és a nemzetközi trendek egyaránt jellemzik a kínálatot, az étterem látványkonyhája betekintést nyújt a kulisszák mögé, így téve még izgalmasabbá az élményt.
Az étterem tágas teraszán napozóágyakon élvezhetjük a napsugarakat, amihez a grillterasz, koktélok és a zöld környezet teszik teljessé a hangulatot. Vendégeink egy izgalmas belsőépítészeti megoldásokkal teli, elegáns, mégis barátságos miliőt élvezve fogyaszthatnak el egy finom ebédet vagy egy hangulatos vacsorát.
Glutén- és laktózérzékeny vendégeinkre is gondolunk ételeink megalkotásakor, kollégáink örömmel nyújtanak tájékoztatást a különféle fogások kapcsán.