Rendezvény Catering
Hazai ízek, nemzetközi trendek
F&B szekciónk az üzleti rendezvények kiszolgálására különösen nagy hangsúlyt fektet. A gasztronómiai élvezetekről executive séfünk, Patai Lajos és sous séfünk, Villányi Roland gondoskodik, Horváth Zsolt F&B Manager és csapata pedig azon dolgozik, hogy a rendezvény lebonyolítása zökkenőmentesen, profi módon történjen.
Változatos édes- és sós aprósütemények, válogatott alapanyagokból készült two-bite szendvicsek, hideg- és meleg fogások, valamint desszertkülönlegességek gazdag választékából megrendelőink igényei szerint állítjuk össze a kávészünetek kínálatát. Legyen szó bármely napszakról, hagyományos vagy újszerű fogásokról, alapcsomagról vagy extra összeállításról, a választékban és tartalomban is különleges kávészünetek közül mindenki megtalálhatja az elvárásainak és vendégkörének leginkább megfelelőt.