Rendezvény Catering

Harmonikus ízvilág | Személyre szabott kínálat | Bármely napszakban
logo

Hazai ízek, nemzetközi trendek

F&B szekciónk az üzleti rendezvények kiszolgálására különösen nagy hangsúlyt fektet. A gasztronómiai élvezetekről executive séfünk, Patai Lajos és sous séfünk, Villányi Roland gondoskodik, Horváth Zsolt F&B Manager és csapata pedig azon dolgozik, hogy a rendezvény lebonyolítása zökkenőmentesen, profi módon történjen.

Rendezvény ajánlatkérés

Változatos édes- és sós aprósütemények, válogatott alapanyagokból készült two-bite szendvicsek, hideg- és meleg fogások, valamint desszertkülönlegességek gazdag választékából megrendelőink igényei szerint állítjuk össze a kávészünetek kínálatát. Legyen szó bármely napszakról, hagyományos vagy újszerű fogásokról, alapcsomagról vagy extra összeállításról, a választékban és tartalomban is különleges kávészünetek közül mindenki megtalálhatja az elvárásainak és vendégkörének leginkább megfelelőt.

Miért a Grand Hotel?

Tökéletes helyszínt keresel professzionális kivitelezéssel párosítva? Íme néhány fontos információ, hogy miért érdemes minket választani.

Tovább

Rendezvénytermeink

Meetingtermek, rendezvényterem, konferenciaterem. 10 fős összejöveteltől 300 fős konferenciáig segítünk mindent megvalósítani.

Tovább

Programkínálat

Csapatépítés vagy tréning utáni levezetés, íme, a legfelkapottabb városi programok.

Tovább